• NOU
  • NOU
  • NOU
  • NOU
  • NOU

Set cuțite și Ustensile de Bucătărie ZG-KS 03

Uz Casnic
Concepute din materiale de inalta calitate, foarte rezistente in timp, cu recomandarea sa fie curatate doar manual pentru a se evita deteriorarea lamei.
COD PRODUS: ZG-KS 03

Set cuțite și Ustensile de Bucătărie ZG-KS 03Confort

Vino in lumea ZASS® Gourmet si exprima-ti gusturile!

DE CE SA ALEGI CUTITE DE BUCATARIE ZASS GOURMET?

» Rezistente si durabile in timp

Otelul inoxidabil din care sunt fabricate cutitele de bucatarie este un otel cu un continut ridicat de crom, rezultatul fiind o calitate superioara a cutitelor de bucatarie.

» Rezistente la oxidare

Cutitele fabricate din inox sunt foarte rezistente la oxidare (ruginire) si coroziune, se curata usor, sunt durabile, pastrandu-si aspectul de „nou” foarte mult timp datorita componentelor aliajului si proportiei de crom din material.

» Finisaje de inalta calitate

Categoria include cutite din otel inoxidabil de inalta calitate, cu invelis color in culori rezistente, aplicate atat pe suprafata lamei cat si pe manere, aspectul in ansamblu fiind unul foarte placut vederii si contactului, potrivite in orice bucatarie clasica sau moderna.

» Manere elegante

In confectionarea lamelor si manerelor ustensilelor de taiat se foloseste cu preponderenta otel inoxidabil cu rezistenta, duritate si densitate ridicata, acest tip de metal fiind adecvat tipului de gatit folosind cutitele.

» Finisaje de inalta rezistenta

Otelul inoxidabil utilizat la fabricarea lamei, in combinatie cu diferite aliaje si tratamente care confera rezistenta lamei sunt propice pastrarii gradului de ascutire si sunt favorabile finisajelor de inalta rezistenta la lustruire a cutitelor. Pentru durabilitatea ascutirii, lamele sunt tratate laser pentru o textura unica si un unghi precis de ascutire in forma de V.

» Suprafata neteda

Lamele cu suprafata neteda, au o acoperire anti-aderenta care permite curatarea lor rapida si usoara, unele modele avand acoperire anti-bacteriana pentru o utilizare in siguranta.

» Manere anti-alunecare

Manerele anti-alunecare confortabile si aderente permit utilizarea in siguranta a cutitelor. Manerele sunt concepute pentru o prindere confortabila, bine echilibrata, asigurand in acelasi timp precizie in taiere.

» Unitate robusta si durabila

Unitatea in ansamblu, suport si cutite, este una robusta si durabila, cutitele fiind foarte rezistente la abraziune si uzura iar suportii stabili si compacti. Designul special al structurii este favorabil evitarii acumularii de murdarie.

» Functionalitatea lamei

Lama cutitului poate capata intrebuintari multiple, in functie de imaginatie. Partea frontala pentru legume si fructe, partea robusta pentru oase si pentru a deschide crustacee, partea lata pentru a presa fileuri si a ridica alimentele. La fel, varfului, corpului si partii din spate a muchiei i se pot gasi intrebuintari specifice fiecarui stil de gatit in parte.

» Suportii de sustinere

Suportii de sustinere sunt conceputi ergonomic, putand avea o baza rotativa mobila sau pot fi clasici, din lemn sau material acrilic, totul pentru a putea avea mereu la indemana tot setul de cutite.

» Curatare rapida, usoara

Pentru a evita deteriorarea lamei, cutitele se curata doar manual, astfel se vor pastra atat caracteristicile functionale cat si coloristica si senzatia conferita la atingere.


Rezistent la coroziune

Otel inoxidabil cu duritate ridicata, rezistent la coroziune.

Sigur in contact cu alimentele

In concordanta cu standardele de calitate privind siguranta alimentara.


MULTIFUNCTIONALITATE

Setul contine cutite cu diferite utilizari, cutitul bucatarului, cutit pentru feliere, cutit pentru paine, unul pentru decojit si nelipsitul cutit universal iar in completarea lor, ca accesoriu, o foarfeca utila in diverse activitati casnice. Invelisul in culori rezistente, aplicate atat pe suprafata lamei cat si pe manere precum si tratamentele laser aplicate lamei confera rezistenta cutitelor, fiind propice pastrarii gradului de ascutire. Lamele cutitelor au suprafata neteda, cu acoperire anti-aderenta ceea ce permite curatarea lor rapida si usoara.


Confort

DESIGN COMPACT, MINIMALIST

Setul de cutite si ustensile de bucatarie este un set compact, cu un design si o coloristica eleganta, adecvata oricarei bucatarii, fie ea clasica sau moderna. Designul ergonomic si suportul de expunere din lemn vopsit si el in nuanta cutitelor, sunt favorabile pastrarii curate a cutitelor, pentru a evita acumularea murdariei si mentinerea ordinii in zona de gatit. Foarte usor de incadrat pe blatul de bucatarie sau de pastrat in orice spatiu de depozitare.


Confort

COMPATIBILITATE

Sunt combinatia perfecta de materiale, fiind compatibile cu masina de spalat vase insa cu recomandarea de a fi spalate manual, pentru a-si pastra in timp calitatile estetice si pentru a se evita deteriorarea lamei cutitelor. Componentele din produse sunt reciclabile, recomandam o utilizare si debarasare responsabila a acestui set.


Confort

Set cuțite și Ustensile de Bucătărie ZG-KS 03

Culoare: Negru
Conținut: 7 piese
Material: Lamă cuțit: inox 2Cr13 cu înveliș colorat negru
Mâner: PP cu înveliș moale la atingere
Greutate: 1,25 Kg
Cod EAN produs:
Cod EAN bax:
8693442100074
8693442100081
Altele: Materiale de înaltă calitate, rezistență la abraziune și la uzură
Mâner anti-alunecare pentru a asigura utilizarea în siguranță a cuțitului
Acoperirea antiaderentă permite curățarea ușoară a lamelor
Acoperire antibacteriană a lamelor pentru utilizare în siguranță
Suprafață tratată laser pentru textură unică și o durabilitate a ascuțirii
Se pot spăla în mașina de spălat vase

Conținut 7 piese
Cuțitul bucătarului 20 cm, grosime 1,2-1,5 mm
Cuțit pentru feliere 20 cm, grosime 1,2-1,5 mm
Cuțit pâine 20 cm, grosime 1,2-1,5 mm
Cuțit universal 14 cm, grosime 1,2-1,5 mm
Cuțit pentru decojit 9 cm, grosime 1,2-1,5 mm
Foarfecă
Suport din lemn